Skladový vůz

MG HS 1.5 EXCLUSIVE


 
Prodejní cena:   829 900 Kč
 
Palivo: Benzín
Pohon: 4x2
Převodovka: Automatická (7 st.)
Výkon: 125 kW
Barva: Sterling Silver
Interiér: Černá kůže

 MÁM ZÁJEM O VOZIDLO 


Výbava:

Nové MG HS přichází se zcela přepracovaným designem. Široká přední maska a světlomety „hunting eye“ jsou charakteristické pro nové modely MG. Nová 19“ kola působí elegantně a zezadu zaujme světelná linka přes celou šíři pátých dveří. Nové MG HS má minimalistické linie, ale zůstává nepřehlédnutelným., 12,3" displeje s vysokým rozlišením. Jeden z nich se nachází před řidičem a promítá mu vše, co potřebuje za jízdy mít na očích včetně navigace. Skrze druhý, středový displej je možné ovládat funkce a nastavení vozu a zrcadlit chytrý telefon skrze Apple CarPlay™, nebo Android Auto™ . Při parkování v úzkých prostorech pak oceníte 360° parkovací kameru, která zobrazí celé okolí vozu., K dispozici je dvou zónová automatická klimatizace, vyhřívaná přední sedadla a čalounění sedadel ze syntetické kůže v černé nebo hnědé barvě., avazadlový prostor nového MG HS vzrostl na 507 litrů a navýšit ho můžete až na 1 484 litrů se sklopenými sedadly. Elektricky ovládané dveře zavazadlového prostoru vám pak poskytnou dostatečný komfort kdykoli budete potřebovat naložit své věci.

Poznámka:

Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.


Mám zájem o toto vozidlo

Poptávka po tomto vozidle u ORBION CARS s.r.o.
V případě, že máte o tento vůz vážný zájem, vyplňte prosím vaše kontaktní údaje a v nejkratší možné době vás bude kontaktovat prodejce naší společnosti.

*
*
*
*
*
*

Návštěvník webu odesláním formuláře potvrzuje, že se seznámil s informačním oznámením o zpracování osobních údajů.

* povinné položky